HOX!
Augustin uuden
"Villi muuli" -albumin TILAUS


KEIKKATAUKO

----------------------------
* Studiopäiväkirja 2010 * Keikkapäiväkirja
* Promokuvat
* Keikkakuvat
* Yhteystiedot

* Uutisarkisto

* Tekniikkaraideri


* Tilaa August keikalle

Tilaa edellinen albumi -
Ennen kesää


*EDELLINEN PÄIVITYS: 06/10/11: Kuulumiset
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

12/12/2016 KAUPPA TOIMINNASSA

AUGUST-tuotteet tilattavissa osoitteesta http://herzmusic.mycashflow.fi

Instagram: @august_bandi

Facebook: @augustbandi

Email: augustit(at)gmail.com

 
06/10/11 VILLI MUULI JA UUSI "KENGITTÄJÄ"

Hei taas ja pahoittelut nettihiljaisuudesta. Onneksi radio pitää edelleen suitset tiukalla ja muulin täydessä ravissa. Villi muuli on pauhannut tämän vuoden radiotaajuuksilla kohta koko albumin biisiarsenaalin voimin!! Bändi on loppukesästä ja alkusyksystä keikkaillut hyvällä sykkeellä ja vastaanotto on ollut kannustavaa. Kiitos teille kaikille! Bändi tähyää edelleen tien päälle ja onpahan muulin kavioita vauhdittamassa myös uusi keikkamyyjä (Ohjelmapalvelu Majakka). Jos siis kaipaatte kulmillenne hyvää ja tuoretta live-musiikkia, niin Villi muuli -tour iskee kavionsa paikkakunnallenne enemmän kuin mielellään!


28/05/11 MUULI KARKAAMASSA KESÄLAITUMILLE

Bändi kiittää kevään keikoilla mukana olleita! Monta keikkaa on keretty soittaa ja monta tullaan vielä soittamaan. Villi muuli -levyn biisit ovat saaneet myös tiuhasti radiosoittoaikaa ja mm. Radio Deillä levyn biisit ovat parhaimmillaan olleet kanavan soitetuimpia biisejä (mm. Jerusalem). Mahtavuutta! Kevään keikkapäiväkirjoja on myös päivitelty, joten ei muuta kuin tsekkaamaan, mitä kaikkea sitä on tullut taas koomailtua :) Nähään keikoilla!


11/04/11 VIIKON LEVY JA JULKKARIJUHLAKEIKKA

Uusi levy on otettu hienosti vastaan ja palaute on ollut hyvää. August kiittää runsaslukuista Villi muuli -levyn ostajajoukkoa!

Villi muuli soi tällä viikolla (vko 15) Radio Dein viikon levynä. Biisejä esittelyineen kuultavissa arkisin klo 8.50 ja 12.30 sekä lauantaina vielä kaikki osiot uusintana klo 17.25.

Perjantaina 15.4. on puolestaan luvassa hieno konsertti Kälviän kirkossa klo 19.00, jossa juhlistetaan levyn julkaisua. Musaelämystä tarjoilemassa August vierailijoineen, Riikka Elisabet, Aegis ja Kälviän nuori seurakunta. Konsertin jälkeen tarjolla iltapalaa seurakuntakodilla. Konserttiin vapaa pääsy, iltapala 2e.


HUOM!!
August-kaupassa nyt kevätauringossa sulaneet huhtikuuhinnat!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
23/02/2011 VILLI MUULI VAPAANA!

Pitkä, mutta kannattava odotus palkitaan tänään, kun kolmas August-albumi "Villi muuli" päästetään irti. Levyllinen uutta ja tuoretta musaa, olkaa hyvät!

Siirrä hiiren osoitinta hieman oikealle ja tilaa "vikuroiva virtapiikki" kotiisi. Bändi kiittää kaikkia ennakkotilaajia! Alla myös uunituoretta maistiaista uuden levyn materiaalista - videon kera!

Kalenteriin raapustetaan päivämääriä, ja karavaani on lähtövalmiina - ehkä juuri sinun kirkonkylällesi. Nähdään siis keikoilla!Suositeltavia linkkejä:


-Studiopäiväkirja päivitetty
-Uudet promokuvat esillä
-August Facebookissa
-Villi muuli E-card

August – Villi muuli
-Jakelu: www.fg-naxos.fi
-Promootio: annika.koivisto@fg-naxos.fi
-keikat: August / 040-770 7794 / Esa

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

24/01/11 AUGUSTIN KOLMAS ALBUMI ”VILLI MUULI” KAUPOISSA 23.02.!

Olemme onnellisia ja kiitollisia siitä, että suuri työ on nyt tehty, ja lopputulos on pian kaiken kansan ulottuvilla. Villi muuli päästetään karsinastaan vapauteen helmikuun 23. päivä.
Hyvät ystävät, August ja Villi muuli ovat valmiita kohtaamaan maailman!

Helsinkiläinen Fg-Naxos julkaisee albumin Finngospel –levymerkillä. Levytyssopimus solmittiin syksyllä 2010.
Levyn tuotannosta vastasi herrasmies Jonas Olsson. Jonaksen lisäksi miksausvaiheeseen mukaan tulivat Jussi Jaakonaho ja Mikko Raita, Jaakko Viitalähteen masteroidessa koko nauhan.
-Maailmanluokan ammattilaisia koko nelikko.

Voit tilata uutta levyä ennakkoon aina 16.02 saakka. Ennakkotilatut levyt toimitetaan julkaisupäivänä ilman postimaksuja.

August – Villi muuli
Jakelu: www.fg-naxos.fi
Promootio: annika.koivisto@fg-naxos.fi
keikat: August / 040-770 7794 / Esa

Kuuntele levyn nimibiisi Villi muuli ennakkoon MySpacesta tai kuvituksen kera YouTubesta!
Levyn biisejä kuultavissa jo ainakin Radio Deillä!

August-nettisivuja päivitetään ympäriinsä vielä ennen julkaisupäivää. Nähtäville tulee esimerkiksi studiopäiväkirjoja, uusia promokuvia, tiedotteita ym

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

21/11/10 LEVYN TYÖSTÄMINEN LOPPUSUORALLA

Syksy on ollut Augustille työntäyteistä aikaa ja voimavarat ovat olleet suunnattuna täysipainoisesti uuden levyn työstämiseen. Vihdoin pitkä uurastus alkaa tuottaa lopullista tulosta ja viime päivinä olemme saaneet kuulostella jo muutamia tulevan albumin miksattuja hittejä :) Hyvää kannattaa siis odottaa, mutta odottelua ei jatku enään pitkään - sen lupaamme. Julkaisukuvioista ja muista levyä koskevista mielenkiintoisista yksityiskohdista ilmoittelemme lähiaikoina. Uusia uutisia odotellessa, käy tarkistamassa (vihdoinkin!!) ajantasainen keikkapäiväkirja kesän ja syksyn keikoilta! Uuden levyn maistiaisia saattanee olle luvassa myös Vaasassa 27.11., joten lähe messiin ja ota kaveri mukaan!

24/09/10 AUGUST @ TV7 1.10. klo 17.30

Augustilla oli syksyn mittaan ilo olla vieraana TV7:lla esitettävässä Kenkälaatikko-ohjelmassa. Augustin vierailu Ilkka Jääskeläisen juontamassa ohjelmassa on nähtävissä TV7-kanavalla ensi viikon perjantaina eli 1.10. klo 17.30. Virittäkää siis ruudut kohdalleen. " Nuortenohjelma Kenkälaatikko on huumoripitoinen bändien haastatteluohjelma, jossa bändiläiset tuovat kenkälaatikossa mukanaan joitakin tärkeitä esineitään, osallistuvat sanaselityskisaan ja lopuksi ilahduttavat katsojia musaesityksillään. "


27/08/10 UUDEN ALBUMIN ENNAKKOTILAUS

Augustin kolmannen albumin ennakkotilaus on käynnissä! Työnimeä "Villi muuli" -totteleva kokonaisuus saa syksyn mittaan vielä muutaman helmen osaksensa, jonka myötä yhtye pääsee jälleen täysipainoisesti tien päälle - toivottavasti myös sinun paikkakunnallesi. Ennakkotilausta täyttelemään pääset kätevimmin viereisestä mainosboxista tai klikkaamalla sivun päävalikosta "August-kauppa" -kohtaa. Tsekkaa myös viimeisimmät kuulumiset studiopäiväkirjasta.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

11/06/10 LEVY VALMISTUU SUUNNITELLUSSA AIKATAULUSSA - KESÄLLÄ PALJON TEKEMISTÄ

Kevät on pinossa, ja huhti-toukokuun aikana äänitettiin tavoitellut kahdeksan uutta kappaletta. Kaikkeen ollaan tässä vaiheessa tyytyväisiä, kuten asiaan kuuluu. Koko bändi on edelleen tuottajaa myöten yhtä mieltä siitä, että August on tekemässä kokonaista äänilevyä. Takana on erittäin suuritöiset kahdeksan kuukautta, mutta samoin on kesäkuukausien laita alkusyksyllä kompattuna. Mielekkään lopputuloksen takaamiseksi on vaihdettava yhä suurempaa pykälää silmään, mutta pystymme tähän, koska näin on päätetty.

-->Kesä-, heinä- ja elokuu hikoillaan treenikämpällä ja syyskuussa vilvoitellaan tarkkaamon ilmalämpöpumpun alla. Lokakuun miksauksilla puristetaan sitten hikipisarat timanttiseksi tuotokseksi. Odottavan aika on tunnetusti pitkä, mutta laatu on päivän sana. Malttia, ystävät!

Kesällä ehditään sentään soitella vähän julkisestikin. Jos haluat kuulla edes ripauksen tulevan levyn musiikista, ratsasta laukaten Kälviälle heinäkuussa. Mahdollisuuksia on kaksi, joista ensimmäinen valtakunnallisessa Evankeliumijuhlassa "Risti näkyy". Tulethan?

keikat - studiopäiväkirja

www.kalvianseurakunta.fi - www.evankeliumijuhla.fi - www.kalvianhelluntaiseurakunta.fi

- - August mukana netin eri kerroksissa: huomaathan sivun alalaidassa olevat linkit yhteisöpalveluihin! - -
-------------------------------------------------------------------------------------------------

31/03/10 "VILLI MUULI" MALTTAMATTOMANA PÄÄSIÄISEN VIETTOON

Augustin kolmannen albumin äänitykset alkavat ensi viikolla, ja näin ollen uudella levyllä alkaa olla muutakin kuin työnimi. Viimeisen kuukauden aikana on vielä hiottu biisejä ja treenattu soittovirettä äärimmilleen. Lisäksi positiivista ongelmaa on aiheuttanut yhä uusien kappaleiden syntyminen. Paljon kanssa kuitenkin pärjää, sanotaan. Kannattaa pysyä langoilla, nimittäin Villi muuli palaa asiaan.

Myös nettisivuja on päivitetty. Vilkaise vaikka tulevia kesän keikkoja.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------

24/02/10 KEIKKATAUON SATOA OSA 1 - STUDIOPÄIVÄKIRJA

Lunta on piisannut ja pakkanen pahoinpidellyt sitten viime kuulumisten. Ollaan siinä pisteessä, että August on lokakuusta lähtien työstänyt levyllisen verran uutta materiaalia, joka on nyt käynyt ensimmäisen esituotantorupeaman läpi. Mitä kaikkea on tapahtunut - sen ilmiantaa häpeilemätön August studiopäiväkirja mallia 2010. Olkaa hyvä.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

14/01/10 STUDIOON KYMMENLUKUJÄRJESTELMÄSSÄ

Aivan totta, siirryttyämme 2010-luvulle, on August tuonut maailmalle oman näkemyksensä musiikista jo kahdella vuosituhannella ja kolmella vuosikymmenellä. Ei ole kuitenkaan syytä jäädä nojailemaan liiaksi menneeseen. Sitä vastoin nyt on suunnistettava mitä suuremmalla syyllä kohti huhtikuuta ja uuden materiaalin kasetointia. Tähän liittyvät uutiset löytyvät augustit.net:istä tasaisin väliajoin.

Kerrassaan mainiota kuluvaa vuotta sinulle!