UUTISARKISTO
 

25/12/09 SIUNATTUA JOULUA

August toivottaa kaikille rauhallista Joulun aikaa ja valoisaa vuotta 2010.  

20/08/09 LUUT LÄMPIMINÄ ETEENPÄIN

Aurinkoistakin aurinkoisemmat kesäkuukaudet ovat tältä vuodelta lopuillaan. August-miehistö onkin nauttinut niin kesälomista kuin kesäkeikoistakin täysillä. Peruspohjolan kesä on parasta, mitä rahalla ei saa. Valtaisat kiitokset sille väestölle, joka oli mukana suven soitoissa, vietimme ystävät hienoja hetkiä armon auringon alla.

Galleria&keikkapäiväkirja päivittyy hiljalleen, samoin käy keikkakalenterille. Katsastakaahan jo siellä lymyävät päivämäärät.

31/05/09 KESÄ JA KÄRPÄSET

Luut tykkää aina helteiden helliessä. Perinteisesti kesän tullessa ainakin osa Augusteista on aloittanut "poteroiden kaivamisen", joihin on hyvä uppoutua mehukannun kanssa leputtelemaan talven aherrusten uuvuttamaa ruumista. Se aika on taas! Muutaman keikan verran päästään kuitenkin kuulemaan Augustin musisointia ja seuraavat vedot osuvat juhannusaatolle Sotkamoon ja siitä viikon päästä Evankeliumijuhlille Kristiinankaupunkiin. Lisätietoja keikat -sivulta. Siispä kaikki sankoin joukoin liikkeelle Suomen mahtavaan kesään!!

19/03/09 ENNEN KESÄÄ...

...on mahtavaa, kun sydänalaa raastavat pimeät aamuherätykset alkavat olla hetkeksi historiaa. On tullut joitakin kertoja bändin kesken todettua, että liekö esi-isät aikanaan olleet ihan tervävimmillään, kun tänne, toisinaan kovinkin pimeään, pohojolaan ovat versojansa istutelleet. Terävimmillään ei aina bändinkään sisällä olla, kuten uusimmasta, tammikuun synkkyydestä juurensa juontavasta, keikkapäiväkirjalisäyksestä käy ilmi.

Alkuvuoden tauko keikkarintamalla on tehnyt terää ja antanut bändille virtaa mm. uusien biisien hiomiseen. Kuun vaihtuessa retkue suuntaa pohjoisen lakeuksille testailemaan keikkakuntoaan. Nähdään!


17/01/09 ÄNNYYTEE-NYT

Bändin 12. vuosi käynnistyi Toholammin purevasta pakkasesta. Onneksi ei tarvinnut kuitenkaan ulkona soittaa, vaikka stadionkeikka pakastimessa on sekin tuttua viime vuoden lopulta. Kiitos molemmissa iltamissa mukana olleille.

Bändi-osiosta löytyy ajankohtaista asiaa, uutisarkistosta kaikki menneet tapahtumat. Menestyksekästä nollaysiä kaikille, pysyhän matkassa mukana!


24/12/08 JOULUMIELELLÄ

AUGUST Kiittää lämpimästi kaikkia ihmisiä&tahoja yhteensä ja jokaista erikseen vuodesta 2008! Viikko on toki vuotta vielä jäljelläkin. Jouluruokia sulatellessa ja 2009:ää odotellessa suositellaan erityisesti keikkapäiväkirjaan ja uusiin livekuviin tutustumista. Augustin nettikaista saa osakseen päivityksiä seuraavan kerran viikoilla 1-2.

Siunattua Jeesuksen syntymäjuhlaa!

 

06/11/08 AUGUST-VIDEO MN-SIVUILLA

Ystävämme Juho pyöräytti kesällä Augustista pientä videopätkää maatanäkyvissä tapahtumaa varten. Kyseinen pätkä löytyy nyt siis maatanäkyvissä festareiden virallisilta sivuilta löytyvästä netti-tv:stä, johon pääsee suoraan etusivulta. Tsekkaa linkki! Videoon.


16/10/08 KIVI RADIO DEIN GOSPELHITTEJÄ 2 -KOKOELMALEVYLLE

Viimevuonna singlenä julkaistu ja sittemmin Ennen kesää -levylle päätynyt KIVI -biisi on mukana nyt myös tuoreella Gospelhittejä 2 -kokoelmalla (FG-Naxos).
Ko. levyllä hittejä esittävät myös mm. Heikki Hela, Juha Tapio, Ariel&Supremos, Timo Kiiskinen, Jukka Leppilampi, EXIT ja Bass´n Helen. Recordin voi lunastaa vaikka DEIKAUPASTA tai ANTTILASTA.

14/10/08 KUUKAUDEN KUVAValokuvausmestarina Janne Parpala, bändin monitoimimies.


10/09/08 YHTEENVETOA KESÄSTÄ 2008 & ALKANEEN SYKSYN TUNNELMIA

Juna kulkee vaan, laulaa eräs suomalainen artisti. Taas eletään vuoden viimeistä kolmannesta, vaikka tuntuu, ettei kesä ehtinyt edes tulla. Eikä se oikein ehtinytkään ainakaan lämmön puolesta. Ei kuitenkaan syytä huoleen, sillä kesästä ´09 ei ole kulunut päivääkään!
Ennen kesää julkaistun ”Ennen kesää” -levyn julkaisustakin on kulunut jo yli puoli vuotta. Ei uskoisi.

Mutta miten se kesä sitten menikään:
-soitettiin yhteensä 9 keikkaa
-katsottiin futista ja Olympialaisia
-juhlittiin Juicen kolmikymppisiä:)
-Esme ja Tume oli päällikkö-Brucen keikalla
-kerettiin maistella reeneissä hieman uutta biisimateriaalia (ei Brucen)
-Esa oli Saksassa soolokeikalla, muu bändi naapurikunnassa messukeikalla
-ei vain keretty pitää sitä yhteistä grillaus-iltaa
-yli puolet bändistä jäi lopullisesti koukkuun Serranon perheeseen

Kiitos teille, jotka olitte kesän keikoilla mukana tai muuten kannustamassa!

Todettakoon vielä, että tähän loputtomaan kesä-fiilistelyyn on syynsä: August sisältää poikkeuksellisen paljon kesä-ihmisiä, 5/5.

Entä se syksy sitten? No antaa tulla sitten vaan, talviki ja lumi ja kaikki! Syyskuun hengähdämme, työstämme varovaisesti uusia biisejä ja keskitymme perheisiin. Loka-marraskuussa on sitten muutama keikka, tervetuloa vaikka MaataNäkyvissä -festareille kuuntelemaan. Siellä on muitakin. Ja käykää ystävät MySpacessa kuuntelemassa musaa, kaupasta saa sitä omaksi. Kaikenlainen palaute on edelleen tervetullutta. Käy kurkkaamassa keikkapäiväkirjaa ja katso uudet livekuvat! Kiitos vierailustasi!

Siunausta syksyysi.

T: Esa, Juha, Sami, Tuomo, Juhana + crew
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

06/08/08 KESÄ 3/3

Elokuun ollessa jo hyvässä vauhdissa, on aika todeta heinäkuun olleen ja menneen. Oho. Myös lomat ovat varmasti useimmilla jo takanapäin tai ainakin loppusuoralla. Toivottavasti itse kukin on saanut nauttia, levätä ja keräillä energiaa. Joka tapauksessa K E S Ä jatkuu virallisesti vielä 3,5 viikkoa. Otetaan ilo irti!

Ja hei, August lähtee pian taas tien päälle. Alajärvi, Keuruu ja Lohja ovat elokuun merkinnät, nähkäämme livenä toisemme! Luvassa on iloista menoa. Hieman isompia kuulumisia ym. kesän raportointia luvassa kuukauden kuluttua. Tsekkaile kuitenkin sivustolla viikoittain tapahtuvia pieniä päivityksiä. Tsau!

Kesällä kaikki on toisin edelleen.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

21/06/08 JUHANNUKSEN TUNNELMIA - AIKAA HENGÄHDYKSELLE

Tasan 1.0 vuotta sitten pidimme Juhannuslepotauon Ennen kesää -levyn kinteissä äänitystunnelmissa. Rauhoittuminen osui oikeaan kohtaan tuolloin, mutta niin on nytkin. Levyn julkaisun jälkimainingeissa on nimittäin tehty kymmenisen keikkaa, mikä on varsin kohtuullinen määrä August-miehistölle normaalin ihmiselon puitteissa. Kiitos teille kesäkuun keikoilla olleille, kiwaa oli! Vuoden ensimmäinen puolisko on ollut vähintäänkin mahtava. Kiitos kaikesta Hänelle, jolle kiitos kuuluu.

Ennen elokuuta emme bändinä poistu kotikunnasta, vaan koitamme grillailla, lomailla ja keräillä energiaa tuleviin koitoksiin. Aivan varmasti käväisemme myös omalla reenikämpällä/studiolla jammailemassa uusia säveliä! Oi että.

 -->Muista katsastaa kalenteri syksyä ajatellen. Keikkapäiväkirja on myös ehdottoman asiallista luettavaa. August-kuulumisia jälleen heinäkuussa! :)

Kesällä kaikki on toisin!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

01/05/08 TOUKOKUU

Kalenterit näyttää vappua ja mikäpä siinä, sillä lisääntymään päin oleva auringon paahto tuonee tullessaan kesän. Yeah!
August on viettänyt kevättä uuden Ennen kesää -levyn kanssa keikkaillen, mikä on osoittautunut odotetusti erittäin antoisaksi - pitkistä matkoista huolimatta. Kiitos teille, jotka olette paikalla olleet. Auto starttaa taas tulevana lauantaina.
Monet ovat hankkineet kokoelmiinsa myös uuden recordin, toivottavasti materiaali miellyttää!

August-sivustolle ilmestyy tasaiseen tahtiin myös uusia keikkoja, tarkkaile kalenteria. Vieraile myös musa-osiossa ja MySpacessa maistelemassa uutta musiikkia, tai
osta omaksi kaupasta! Kaikenlaista palautetta voit jättää sähköpostitse tai vieraskirjaan.

Siunausta alkaneeseen kuukauteen ja kesän odotukseen!
------------------------------------------------------------------------------------------

11/03/08 JULKKARIKEIKKA LÄNSIPUISTON KOULULLA

August starttaa enemmän ja vähemmän virallisen Ennen kesää -tourin Kokkolasta tulevana viikonloppuna. Kyseinen Kokkolan keikka 15.3. on samalla Ennen kesää -levyn julkkarikeikka, joten kaikki sankoin joukoin paikalle! Illan ohjelma starttaa jo klo 17.00 T. Kalenius&Band komppaamana ja jatkuu pitkin iltaa. August astuu lavalle klo 19.00 alkavassa illan toisessa konsertissa.

------------------------------------------------------------------------------------------
05/03/08 ESA RADIOTAAJUUKSILLA!

Esa on ensi viikon maanantaina 10.3. Radio Dein päivän vieras. Tunnin mittainen tuokio starttaa jo klo 9.00. Mikäli herääminen tuottaa tuskaa, kuuntele kooste klo 13.25! Yövuorolaisetkaan eivät voi missata tätä, nimittäin uusinta tulee vielä klo 01.00.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


01/02/08 UUSI LEVY = VIIKON LEVY JA UUDET SIVUT VIHDOIN PÄIVÄN VALOSSA!!!

Uusi, hartaasti ja pitkään työstetty August-albumi "Ennen kesää" on nyt julkaistu Aikamedian toimesta!! Albumi on ensi viikolla viikon levynä Radio Deillä. Joka arkipäivä klo 8:50 ja 12:30 käsittelyssä on yksi kappale. Lauantaina koko viiden biisin paketti tulee vielä uusintana klo 11:00. Biisiesittelyjä ovat komppaamassa Esa ja Tuomo.

Jos siis et ole ehtinyt vielä tilata omaa August-uutuutta, niin pistä tilausta sisään viereisestä tilausboksista tai nouda levy lähimmästä hyvin varustetusta levykaupasta! Bändi puhkuu intoa päästä keikoille pitkän levyprosessin jälkeen.

August-net on myös uudistanut ilmettään uuden levyn myötä, joten tohinaa on piisannut. Tervetuloa jutustelemaan keikoille tai, jos bändiä ei näy lähipaikkakunnilla, niin ainahan sen voi tilata.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


16/12/07 MASTEROINTIA JA SOPIMUSASIAA


Kiekollinen August-hittejä alkaa olla masteroitu Svante Forsbäckin toimesta ja audiopuoli on pientä viilausta vaille valmis painoon. Levyn kansimateriaali hakee seuraavan viikon aikana lopullista muotoaan, jonka myötä painokoneet päästetään irti.

Meillä on myös ilo ilmoittaa, että August on allekirjoittanut levytyssopimuksen Aikamedian kanssa. Näin ollen levyn julkaisu ja markkinointi siirtyy toisille, huomattavasti leveämmille harteille, josta olemme entistäkin iloisempia. Julkaisuajankohta lienee alkuvuodesta, mutta tarkempaa aikataulua kuuluu kunhan faktaa saadaan käsiin.

-->Moni on saattanut huomata myös alkuvuonna julkaistun Kivi-singlen saaneen mukavasti kaistanleveyttä radiotaajuuksilta, mm. Deissä. Augustit ovat luonnollisesti tyytyväisiä, että hyvä musiikki löytää tiensä yhä laajemmalle kuulijakunnalle :) Emme myöskään kiellä toivomasta kappaletta muiltakin kanavilta, joten olkaapa hyvät ja käyttäkää vaikutusmahdollisuuksianne. Kuuntele Kivi MySpacesta kokonaan, tai musa-osastolta lyhyempänä, mutta hyvälaatuisena näytteenä!

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
28/11/07

RUOKALEPO, KAHVIA ODOTELLESSA!


Tällä päivämäärällä on saatettu August-hittikiekon miksaukset päätökseen, mikä on valtavaa. Siis todella. Tässä vaiheessa ei voi sanoa juurikaan enempää, nimittäin STUDIOPÄIVÄKIRJA puhuu jälleen asiaa…

Levyllinen August-taidetta käväisee vielä masterissa ennen Joulua, ja muitakin Isoja asioita on tapahtumassa pian. Hyvät Ystävät, A-kanava palaa ruutuun joulukuussa!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
05/11/07

JÄLKIRUOKANA LÄTTY, HILLON JA KERMAVAAHDON KERA


Nimittäin sen verran makealta alkaa kuulostaa Augustin tuleva hittikiekko, joka on pitkin loka- ja marraskuun iltoja saanut kylkeensä taustalaulua ja soitinta jos minkäkinlaista. Kesän grillausvaiheista on päästy siihen pisteeseen, että tällä viikolla on määrä alkaa levyn miksaukset ja seuraavat kaksi viikkoa kuluvatkin sen suhteen hyvin kutkuttavissa tunnelmissa. Levyn valmistuminen on siis hyvin lähellä, jopa pelottavan lähellä. STUDIOPÄIVÄKIRJA palvelee edelleen August-ystäviä, joten pysykää kuulolla.

27/09/07

KITARAT NAUHALLA!


Viimeisetkin soitot löysivät tiistaina paikkansa tulevalta täyspitkältä kasetilta. Olemme siitä todella kiitollisia ja innoissamme! Tulevan kuukauden aikana vielä taustalaulellaan ja nauhoitetaan muutamia extrasoittimia täydentämään kokonaisuutta. Näistäkin kerrotaan varmasti STUDIOPÄIVÄKIRJASSA , joten laita August-sivusto muistiin! Raikasta syys-lokakuuta ja Kiitos vierailustasi!

14/09/07

STUDIOKUULUMISET

August on äänittänyt kesäkuusta lähtien epäsäännöllisesti uutta albumia väkeväksi havaitun J. Mac Olssonin kanssa. Aikatauluissa on päästy siihen vaiheeseen, että pohjat ja "liidilaulut" on purkissa. Tällä viikolla on päästy käsiksi myös kitaroiden äänittämiseen ja homma näyttää etenevän erittäin vahvasti osaavan käskyttäjän käsissä. Lue lisää bändin tunnelmia päivitetystä studiopäiväkirjasta!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

29/06/07

AIKA KÄÄNTÄÄ KYLJYKSET!

Elikäs tilanne on mm. pohjien + akkareiden osalta paketissa ja eksyi sinne levylle vähän kosketin-/synaosastoakin. Pojat ja Herr Mac tekivät valtavaa työtä!! Heinäkuun aikana sähkisriffejä haudutetaan kevyessä marinadissa ja laulukuviot stemmoineen voidellaan mitä hunajaisimmiksi.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

25/06/07

GRILLI KUUMENEE STUDIOLLA!

Juice hoiti viimeviikon aikana rummut valmiiksi. Tuskin Jamaicaltakaan löytyy vastaavia rytmittäjiä! Hienoa. Esa jatkaa nyt ac. kitaran kanssa ja Samppakin viilaa jo basson kieliä. Muista lukea tunnelmat päiväkirjasta!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

19/06/07

STUDIO!

Esituotantovaihe on nyt käyty läpi kovine harjoitteluineen ja uuden levyn äänitykset aloitettu! Nimittäin, Juha on grillannut rumpuja jo muutaman hitin verran Esan tsemppaamana, ja päällysmiehenä toimiva Jonas Olsson on pitänyt huolta mm. oikeista grillauslämpötiloista. Ensimmäisessä vaiheessa äänitykset jatkuvat tiiviinä kuun loppuun asti. Great!!

Studiopäiväkirjasta voit maistella lämpimäisiä suoraan paikan päältä lähes päivittäin!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------01/01/2007

Summa summarum!

Maailmalla sanotaan, että uusi vuosi ja uudet kujeet. Näin ei kuitenkaan soisi olevan kaikkien asioiden suhteen, nimittäin jotkut asiat ovat ja pysyvät ikuisesti. Tänäkin vuonna voimme turvata siihen, että meillä on joku, jonka varaan voimme nojata. Jumala on kanssamme kaikki tulevatkin vuodet ja Jeesuksen sovitustyö on totta tänäänkin. Yritetään siis olla iloisin mielin ja nostetaan päätä kohti orastavaa aurinkoa!

Olemme kiitollisia siitä, että saamme elää ja edelleen tehdä tätä työtä terveinä ja hyvissä voimissa. Olemme kiitollisia koko vuodesta 2006; kiertuetta myöten kaikki on mennyt mainioisti ja taas on otettu monta isoa ja tärkeää askelta eteenpäin. Kiitos Sinulle, joka olet ollut kuuntelemassa ja katsomassa, kiitos rukousavusta ja kaikesta tuesta. Ja jos olet muuten vaan liikuskellut sivuillamme, nähdään tulevaisuudessakin! Vilpittömät kiitokset myös kaikille yhteistyötahoille sekä henkilöille!

Augustin kymmenes vuosi tuo tullessaan singlen lisäksi toivottavasti kaikenlaista mukavaa. Jotain on jo suunniteltukin! Yli viiden ihmisen erilaisten aikataulujen yhteensovittaminen voi joskus olla hankalaa, mutta siitä huolimatta tulemme keikkailemaan keväälläkin muutamaan otteeseen. Siunausta ja nähdään!!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
24/10/2006

Kohti uusia seikkailuja


Kiertue-elämä uppopaistettuine aterioineen on toistaiseksi takanapäin. Reissua voisi sanoa kaikin puolin antoisaksi ja uuden mahdollisuuden avautuessa halukkuutta tarvitsisi tuskin kahta kertaa arvailla. August kiittää kaikkia, joiden kanssa sai olla yhteistyössä mukana. Kiitos myös kaikille teille, jotka olette ristineet kätenne bändin ja kiertueen puolesta!

Eipä tarvinnut jäädä kuitenkaan laakereille lepäilemään, sillä August aloitteli kiertueen myötä (tämän bändin mittapuulla) jopa ylikuntoon hioutuneena uuden äänitemateriaalin työstämisen. Tällä kertaa bändi antautui lähes paikallisen "tuottajapäällikön" käskytettäväksi ja jälki on ollut erittäin lupaavaa. Toistaiseksi kiikarissa on yhden biisin mittainen pelin avaus, mutta matskua on siis tulossa.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

20/09/2006

Kaukana kotoa?


Hyvät ystävät, syksy käy sisään ovista ja ikkunoista. Kuitenkaan ei ole syytä vaipua harmauteen, koska August rynnistää tien päälle Suomea kiertämään ja saapuu mahdollisesti juuri sinun paikkakunnallesi. Tai ainakin naapuripitäjään. Jos siis huomaat että bussimme valuu nurkillesi, tervetuloa kuuntelemaan ja juttelemaan! Bändillä on tällä hetkellä luonnollisesti kova tekemisen meininki ja ainakin meille Kaukana kotoa? -kiertue on osa unelmien täyttymystä: mikä voisi olla hienompaa kuin matkata tapaamaan sisaria ja veljiä, soittaa ja laulaa, sekä ihmetellä yhdessä hyvän Jumalan töitä. “Menkää!” sanoi Herramme Kristus, ja mehän menemme. Yritämme myös pitää jonkinlaista nettipäiväkirjaa kiertueen vaiheista. Käy siis edelleen kurkkaamassa meitä täällä! Ai niin, rukousapu olis erittäin jees! Vaikka olisit kuinka kaukana kotoa, oleellista ja tärkeintä on tietää olevansa kotimatkalla!

“Olen outo vain enkä matkallain tyydy milloinkaan riemuihin maan. Tämä kaita tie minut kotiin vie veren armosta riemuitsemaan.” Siionin kannel 451.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

20/09/06

Kiertue lähenee
ja keikkabussi pärähtää piakkoin liikenteeseen kurvaten kenties juuri sinun pitäjääsi tai ainakin lähikulmille. Tarkasta tämän hetkiset kuulumiset ja pidä silmällä mahdollista kiertuepäiväkirjaa.
------------------------------------------------------------------------------------

21/08/06

Keikkalistaa päivitetty.
Parin päivämäärän osalta paikakkunnat ovat vielä hieman avoinna, mutta muuten ohjelma alkaa olla kuosissaan.
------------------------------------------------------------------------------------

26/05/06

August tempaisee kiertueelle kuluvan vuoden syys-lokakuussa. Kiertue ylettää lähes "Hangosta Ivaloon ", joten käypä katsastamassa keikat-osastolta lisää ja kaiva kalenteri esiin. Reissu toteutetaan yhteistuumin SLEY:n kanssa.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

04/2006

Kiitokset Merikarvialle! Alati kasvavista lumikinoksista huolimatta reissu saatiin tehtyä ja eiköhän se kevätkin sieltä vielä nosta päätään. Tänksit myös Ottolle tuurauksesta!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

16.12.2005

August & amici kiittävät

Kiitos teille kaikille MN-festarit 2005 -osallistujille. Oli ilo olla illalla lavalla rakentamassa yhteistä messua, johon myös löytyi osallistujia varsin sankoin joukoin. Mukava nähdä, että festarit vetävät edelleen porukkaa ja hengelliset asiat uppoavat nuorisolle ja vähän vanhemmille - yhä tänäänkin--> Galleriassa kuvia.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

15/12/2005

Joulukuulumisia


Joulu tulla jolkuttaa ja vuosi lähenee loppuaan. Augustin veljet haluaa kiittää kaikkia bändin ystäviä, mukana kulkijoita ja tukijoita. Monta hienoa keikkaa, uusia biisejä, MN -messuprojektia, studion hinkkausta, satoja kilometrejä Ryskyssä ja ennen kaikkea evankeliumi Seimen Lapsesta ja Ristin Voittajasta. Näissä tunnelmissa on meidän vuosi kohta vierähtänyt.

Mutta työ jatkuu ja unelma elää: Unelma siitä, että ilosanoman kipinät leviävät ja sytyttävät sydämiä, saa meidät jatkamaan ja innostumaan yhä uudestaan. Profeetta Jesaja kirjoitti jo ammoisia aikoja sitten: “Kansa, joka pimeydessä vaeltaa, näkee suuren valon. Niille, jotka asuvat kuoleman varjon maassa, loistaa kirkkaus.” (Jes 9:1). Olkoon tämä meidän ilomme ja toivomme myös jouluna 2005 ja siitä eteenkin päin! Siunattua joulua ja uutta vuotta toivottavat kaikki Augustit!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

22/11/2005

Puolivuotisraportointia...

Perjantai-illan perhosia vatsassa. Turku 2005 / Juho Niemelä

Festarit on jälleen tältä vuodelta taakse jäänyttä elämää. Festareiden anti sen sijaan löytyy toivottavasti vielä edestä päin. Bändi kasvoi jälleen ainakin 1:n kengännumeron verran mm. messuprojektin myötä ja positiivisten kokemusten saattelemana myös tuleviin koitoksiin saatiin mukavasti lisäpotkua. Vielä yksi veto tälle vuodelle ja toivottavasti treeni-/äänitystilat saadaan pakettiin, niin päästään uuteen vuoteen uusin kujein. Kiitokset kaikille mukana kulkeneille ja kannustajille!


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

08/05/2005

Remonttiuutisia v.2.0

August jatkaa siitä, mihin vuoden 2004 lopulla jäi; treenikämppä/studio valmistuu lähes suunniteltua tahtia ja olemme kiitollisia&tyytyväisiä työn jälkeen. Rehellisyyden nimissä todettakoon, että bändin jäsenten omat työt ja opiskelut rajoittavat projektin tahtia, mutta eteenpäin mennään! Remontti on siis yli puolenvälin ja innolla jatketaan samaan malliin! Lisää yksityiskohtia tulossa…
T: Remontti-August
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

18/11/2004

Festarihuumaa

Turussa tuli tosiaan sitten käytyä ja reissu oli pändin osalta opettavainen ja siksi kaikin puolin
hyvä!---> Eli innolla ja uusin ajatuksin tuleviin koitoksiin. Augustin sääosasto lupaa lunta tupaan ja sen myötä valoisampia aikoja kaamoksen keskelle; eteenpäin porskutetaan/ kahlataan! Tsemppiä kaikille teille ja pitäkäähän huolta toisistanne!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

12/10/2004

Lisää vettä

August on polkaissut uuden painoksen "Syvät vedet" -levyä maailmaan. Samalla levy masteroitiin uusiksi ja se sai entistä tukevammat soundit. Osa painoksesta lähetetään Naxoksen kautta levitykseen ja osa jää bändin käsiin hävitettäväksi. Ainakin MN-festareilla sitä on saatavissa! Augustista on myös juttu marraskuun Nuotta -lehdessä, jota jaetaan myös festareilla. Tutustu! Käykääpä kuuntelemassa myös vanhaa Matka-ep:tä musa-osastolla. Tiukkaa tavaraa...
Siunattua syksyn jatkoa everybody!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

04/10/2004

Jakelusopimuksen...


...myötä Augustin v.2003 julkaisemaa Syvät vedet -levyä löytää pian ympäri Suomen, sillä levy-yhtiö FG-Naxos aloittaa lähiaikoina levyn jakelun. Sopimuksen myötä Syvät vedet -levyä painetaan näinä päivinä lisää (ensimmäisen erän ollessa loppu!), joten levyn saanti on tulevaisuudessakin turvattu. FG-Naxoksesta löydät infoa sivuilta www.fg-naxos.fi!

Augustia ja August-ystäviä piinannut yhteinen Painajainen on toistaiseksi enää vain nopeasti heikentyvä muistijälki. Sivustomme majoittavalla firmalla oli "lieviä" ongelmia ylläpitää toimintaansa, joka näyttäytyi mm. useampia viikkoja Augustien sähköpesän toimimattomuutena. Toivoa toiminnan jatkumisesta kuitenkin löytyy!!

Tsekkaa myös uudet näytteet musa-sivulta ja vaivu nostalgiaan!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

02/09/2004

Kitaristimme Tuomo ja hänen morsiamensa Maija saivat toisensa Kälviän kirkossa 31.7.2004. Bändin muut jäsenet Onnittelevat ja toivovat heille kaikkea Hyvää!!!!!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

August remontoi reenikämppää

Jo kuukausien suunnittelun jälkeen August vahvistettuna muutamilla henkilöillä on aloittanut soittokämpän remontoimisen. Luvassa on hikisiä päiviä, mutta työ on tarpeen ja odotettu! Toivottavsti pysytään budjetissa!! (-->EDIT: ei pysytty.)

Myös muita suunnitelmia on vireillä ja jo toteutusasteella. Ainakin Syvät vedet -levyn jakelu-uutisia löydät lisää aivan lähitulevaisuudessa tältä kanavalta!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

30/5/2004

August kokoelmalla


Augustin musaan pääsee käsiksi nyt myös "Pop in Kokkola" -kokoelmalevyn kautta. Augustin tunnelmoinnista kokoelmalla huolehtii myös tuoreimmalta julkaisulta löytyvä kappale, Isänmaa. Kokoelman muusta materiaalista vastaa mm. The Phonies, Bluesology ym.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
14/4/2004

Helteitä odotellessa...


...August on aloitellut vuotta 2004 keikkailemalla siellä täällä, lähinnä kuitenkin Pohjanmaan lakeuksilla pysytellen. Vuosi 2004 vei tullessaan Junnun valtion palvelukseen, mutta tahtipuikot väpäjää edelleen varmalla otteella ja myös muuta mainitsemisen arvoista juttua on tulossa, josta lisää myöhemmin näillä kulmilla. Säpinää siis piisaa ja toivon mukaan keikkatahti kiihtyy entisestään vuoden vanhetessa. Käyppä myös vilkaisemassa tuoreimpia näpsyjä kuvaosastolta.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
31/1/2004

Hoi!

Augustin sivuilla tapahtuu kummia. Sivustot hakevat uomaansa näin kevään korvilla ja saavat siinä samalla myös uutta väriä ylleen...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

21/1/2004

Terve taas!

Pitkästä aikaa August kertoo kuulumisia. Syvät vedet -levyn ensi painos alkaa olla finaalissa ja uutta painosta suunnitellaan. Levy on saanut mukavaa palautetta. Kiitos siitä! Keikkailtukin on. Kiitos teille jotka olette vaivautuneet kuuntelemaan! Meitä tapaa keikoilta tulevaisuudessakin. Infoa niistä löytyy toisaalla.
Media-osastolla on faktaa ja analyysiä levystä. Käykää kurkistamassa.

Sitten vakavaa asiaa. Hyvä ystävämme ja miksaajamme Mika menehtyi onnettomuudessa 27.12. vanhaa vuotta. Mika oli täydestä sydämestään viemässä kanssamme Toivon sanomaa. Jäimme kaipaamaan ystävää ja työtoveria. Mika on perillä, mutta Mikan perhe kaipaa esirukousta. Muistetaan Tiinaa, Valtteria ja Viljamia ja koko Mikan lähipiiriä.

Isänmaa odottaa niitä, jotka uskaltaa
Ristin juureen elämänsä kadottaa.
Isänmaa odottaa valtameren kulkijaa,
ehkä toisemme siellä vielä kohdataan.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

9/12/2003

Moi!!

Kalenterit on käännetty Joulukuuhun ja niin ollen vuosi 2003 alkaa olla lopuillaan. Tästäkin huolimatta keikkailimme 29.11.2003 Kokkolan Cafe Backstagella! Tunnelman takasi kiva yleisö, joka täytti kahvilan Joulumielellä. August kiittää!
Joululomalla on aikaa rauhoittua ja muistella myös antoisia kuluvan vuoden hetkiä: niitähän riittää! Samalla jatkuu uuden levyn promootio, jossa työtä riittää. Tärkeintä Jouluna on kuitenkin Joulu!!
August toivottaakin rauhallista Joulun odotusta…..!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
29/9/2003

Niinhän siinä sitten kävi, että saimme rutistettua levyn ulos eräpäivään mennessä! Julkkareita vieteltiin viime perjantaina (26.9.) ja olimme jätti-onnellisia. Iso projekti on viety loppuun kunnialla ja kaikki orkesterin jäsenet tuntuvat olevan tyytyväisiä tulokseen. Kiitos kaikille keikalla olleille. Tunnelma oli jälleen kerran hyvä.
Kiitokset myös VIP:ille ja ääni-ryhmälle. Iso kiitos myös järjestäjille ja kaikille oman panoksensa antaneille.

Nyt alkaa meidän osaltamme normaali? elämä ja toivon mukaan tiiviimpi keikka-elämä. Edessä on paljon promootiota ja muuta härdelliä. Niistä myöhemmin.

Musiikki-osastolle tulee tulevaisuudessa ääninäytteitä levyltä ja hiukan stooria siitä miten kaikki nyt menikään. Palaillaan!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
18/9/2003

Huomio hyvät ystävät!

On käynyt niin, että on käyvä niin, että orkesterimme levynjulkaisuhetki on erittäin lähellä. Voisinpa jopa sanoa, että se on 26.09. kuluvaa vuotta, jos Herramme suo. Siispä ehdotankin, että tulet levynjulkkari-keikalle kyseisenä päivänä klo 20 Kälviän vapaa-ajan talolle. Keikkakuntomme on hiukkasen arvoitus, mutta onneksi paikalla on myös VIP, joka rymistelee samassa konsertissa. Levyn hinta tulee olemaan selvästi kaikkia vallitsevia markkinahintoja alempi, eli jokaisen kukkarolle sopivampi. Ennen kaikkea ole tervetullut ja tuo kaverisikin! Konsertti on ilmainen!

8/8/2003

August on toennut kesän helteistä...

Eli on jälleen sopiva aika laittaa uusia kuulumisia bändin tiimoilta.
Augustin kesä on kulunut maltillisesti levynteon äärellä. Tällä hetkellä levy on lähestulkoon miksausvaiheessa ja pari biisiä onkin jo hioutunut valmiiksi. Joitain kitarajuttuja äänitellään vielä eräisiin kappaleisiin.
Levynjulkaisupäiväksi on kaavailtu alustavasti 26/09/2003 olevaa Kälviän keikkaa.
Koko kesää ei toki ole levynteossa vietetty, vaan Auggareiden miehistö on muistanut elää myös oikeaakin elämää ja lämmitellyt ytimiä auringon porottaessa.